Aquapick

Transformă-ți zâmbetul și sănătatea orală cu Programul Rabla de la Aquapick!

Ai o periuță electrică sau un irigator bucal vechi și vrei să treci la tehnologie de ultimă generație? E momentul perfect!

Cum funcționează? E simplu! Adu periuța electrică sau irigatorul bucal vechi în showroom-ul Aquapick și primești un super discount de până la 25% la achiziția unui irigator oral sau periuță electrică nouă și modernă.

Descoperă împreună cu Aquapick cum poți face upgrade la zâmbetul tău!

schimba irigatorul vechi pe unul nou de la Aquapickula

Ai 2 modalități simple de a beneficia de reducerea de până la 25% pentru un produs nou Aquapick:

 

Modalitatea 1: Completează formularul online
Completează formularul disponibil pe site-ul nostru și trimite-ne dușul bucal sau periuța electrică veche la adresa M. Sadoveanu 10/2, or. Chișinău, Moldova. Noi ne vom ocupa de restul! Vei primi produsul pe care l-ai selectat în formular, livrat prin curier, cu o reducere de până la 25%.

 

Modalitatea 2: Vizitează showroom-ul nostru
Adu-ți dușul bucal sau periuța electrică veche, de orice brand, în showroom-ul Aquapick de pe adresa M. Sadoveanu 10/2, or. Chișinău, Moldova, și primești imediat o reducere de până la 25% pentru achiziționarea unui produs similar nou Aquapick.

Notă importantă:

Pentru a beneficia de reducerea de până la 25%, produsele trimise sau aduse pot fi atât în stare funcțională, cât și în stare nefuncțională și trebuie să conțină următoarele elemente:

Irigatorul bucal: unitatea de bază (partea în care este inclus motorul), rezervorul de apă, suportul de încărcare, dacă este inclus.

Periuța de dinți electrică: corpul principal al periuței, suportul de încărcare.