Comenzile cu valoarea mai mare sau egală cu 300 MDL (TVA inclus) beneficiază de livrare gratuită pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Pentru comenzile cu valoarea mai mică de 300 MDL (TVA inclus) se va aplica un cost de transport în valoare de 50 MDL (TVA inclus). Costul livrării se adaugă la prețul produselor comandate și va fi afișat în coșul de cumpărături, înainte de lansarea comenzii.

Coletele vor fi ambalate și sigilate corespunzător și vor fi însoțite de documentele aferente (factură sau bon fiscal). Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul coletului se fac în momentul primirii coletului de către Cumpărător. 

Putem livra colete și la o adresă diferită față de cea a persoanei care a efectuat comanda pe site. Adresa de livrare, în cazul în care diferă de adresa de domiciliu, va fi specificată de client în formularul de comandă și va fi însoțită de numele, prenumele și numărul de telefon ale persoanei care va primi livrarea la adresa respectivă.

 

În cât timp se livrează produsele comandate?

Termenul de livrare variază între 1 si 2 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea produselor sau de alți factori externi (condiții meteo, sărbători legale). Echipa Aquapick va face tot posibilul ca timpul de așteptare al comenzii să fie cât mai scurt.

Nu se fac livrări în zilele de weekend și în zilele de sărbători legale.

 

Modificare sau anulare comandă

Posibilitatea anulării sau modificării unei comenzi se poate face printr-o notificare trimisă pe adresa de email contact@aquapick.md sau apelând numărul de telefon 022 999 038. Colegii noștri de la Suport Clienți vor face tot posibilul să îți modifice sau anuleze comanda.

 

Achitare

Achitarea comenzii achiziționate prin intermediul site-ului www.aquapick.md se poate face prin următoarele metode:

 

Numerar, la livrare 

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare, curierului. În momentul plății, clientul va primi bonul fiscal cu contravaloarea achitată. Suma de plată trebuie să coincidă cu cea confirmată la finalizarea comenzii pe site, telefonic sau prin e-mail. Toate prețurile afișate pe www.aquapick.md includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 20%, valabilă în Republica Moldova).

 

Online, la plasarea comenzii

Paypal, Google Pay, Apple Pay sau Card 

 

Returnare

Produsele vor fi returnate sau înlocuite doar în stare nouă în care au fost primite (neutilizate) în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele primite la livrarea acestora (garanția produsului și bonul fiscal), conform Anexei din Legea Nr. 105 din 13-03-2003 privind Protecția consumatorilor.

Returul va fi refuzat în cazul în care produsele nu sânt în stare vandabilă.