Aquapick

Istoria Aquapick

Aquapick este un brand-lider mondial specializat în dezvoltarea soluțiilor și tehnologiilor de îngrijire orală.

Compania a fost fondată în anul 2001 în Coreea de Sud, iar distribuirea oficială pe teritoriul Republicii Moldova a început în anul 2018.

Având o poziționare fermă pe piața de îngrijire dentară, se angajează să ofere clienților satisfacție sporită prin îmbunătățirea calității și serviciilor prestate.

Echipa Aquapick depune eforturi pentru a proteja și îmbunătăți sănătatea orală, oferind soluții simple și ușoare pentru îngrijirea bucală la domiciliu.

22 de ani

De experiență pe piața de îngrijire dentară

20 de ani

De investiții continue în cercetare
și dezvoltare

Cultură corporativă

Inovatoare orientată
către client

Misiunea Aquapick

Misiunea principală este de a oferi acces la produsele care protejează sănătatea orală și garantează îmbunătățirea considerabilă a acesteia.

Aquapick își propune să îmbunătățească sănătatea orală prin cercetare intensivă și abordări inovatoare, să ofere o experiență utilă și eficientă tuturor categoriilor de vârstă care au sau doresc să introducă obiceiuri corecte în îngrijirea sănătății
cavității bucale.

Produse

Brandul dispune de o gamă variată de produse adaptate stilului de viață contemporan, începând cu dușurile bucale staționare până la cele mai inovative dușuri bucale portabile. Astfel, acasă sau în călătorii, oricine poate să își mențină sănătatea dinților.

Produsele Aquapick sunt recomandate tuturor persoanelor, în mod special persoanelor care poartă aparat ortodontic, implanturi dentare, coroane și punți.

Aquapick